Consulting Business

Consulting Business

Consulting Business

Sneller naar Succes!

HANDTEKENING mARC WEBSITE

Diensten

Business Coaching Video's

Met mijn 25 jaar aan ondernemerservaring kan ik je op een uiterst praktische manier begeleiden. Ik heb 12 video-modules ontwikkeld die de meest relevante onderwerpen behandelen. Als je hulp nodig hebt bij het starten van je eigen bedrijf, dan is dit perfect voor jou. Ik leg op een heldere, praktische en gemakkelijk te volgen manier uit hoe je een bedrijf start en diverse onderwerpen behandelt. Hier vind je een overzicht en tarieven van de video’s. Ze zijn gebruiksvriendelijk en na het bekijken van alle modules weet je precies hoe je je bedrijf succesvol kunt runnen! Met deze kennis, verdien je deze investering in korte tijd terug! Ik behoed jou voor de fouten die ik maakte en leg je uit welke zaken belangrijk zijn om snel succes te boeken.

Business Coaching Persoonlijk

Heb je behoefte aan intensievere begeleiding bij het opstarten van je eigen onderneming? Dan kun je overwegen om een persoonlijk Private Business Pakket aan te schaffen. Hiermee kunnen we online afspraken maken via Teams, zodat ik je kan ondersteunen bij al je vraagstukken. Daarnaast is het ook handig om een abonnement te nemen op mijn Business App. Met dit abonnement heb je voortdurend toegang tot mijn coaching, zodat ik je gedurende je ondernemersreis kan bijstaan.

Exclusief Coaching App abonnement

LET OP! Zeer gelimiteerd in verband met mijn tijd! Prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van vraag en aanbod.

Het inschakelen van een businesscoach kan aardig prijzig zijn vanwege de waardevolle kennis en ervaring die zij met zich meebrengen. Aangezien mijn tijd als expert kostbaar is en ik deze kan besteden aan activiteiten die aanzienlijke opbrengsten genereren, doe ik dit uiteraard ook. Echter, coaching is iets waar ik echt plezier aan beleef! Om zoveel mogelijk startende ondernemers te kunnen helpen, heb ik een abonnementsmodel ontwikkeld. Met dit model krijg je tegen een relatief laag maandelijks bedrag toegang tot mijn expertise via een business app. Je kunt me wekelijks ongeveer 20 vragen stellen en ik zal je voorzien van advies en mijn mening. Dit is een snelle, handige en praktische manier van ondersteuning! Bovendien zul je deze kosten snel terugverdienen dankzij mijn 25 jaar aan kennis en ervaring.

Business Coach

Succesvol zijn mag!