Consulting Business

Consulting Business

Consulting Business

Sneller naar Succes!

HANDTEKENING mARC WEBSITE

FAQ

Veel gestelde vragen...

Waarom bied ik mijn ondernemerservaring aan?

Nu ik 57 jaar oud ben en gedurende al die jaren veel ervaring heb opgedaan in het ondernemerschap, heb ik ups en downs meegemaakt. Mensen in mijn omgeving vragen me vaak waarom ik mijn kennis niet deel met andere ondernemers en starters. Aangezien ik momenteel in Dubai woon en iets leuks wilde doen, heb ik besloten mijn kennis om te zetten in twaalf video modules die nu beschikbaar zijn voor aankoop.

Waarom zou ik behoefte hebben aan Marc’s kennis?

Als start-up of ondernemer die wil groeien en verbeteren, is mijn ervaring zeker waardevol en nuttig. Ik heb namelijk veel meegemaakt en ben actief geweest in diverse sectoren. Ik heb verschillende functies bekleed binnen organisaties, van de basis tot aan de top. Bovendien heb ik vele uitdagingen overwonnen door vallen en opstaan. Ik kan je zeker adviseren en helpen. Met al mijn kennis kun je een aanzienlijke voorsprong behalen!

Wat kan ik verwachten van deze video modules?

Uit mijn uitgebreide ervaring heb ik de meest relevante onderwerpen geselecteerd waarvan ik weet dat ze echt waardevol zijn. In de video’s leg ik alles zo helder en praktisch mogelijk uit. Bovendien bevat de inhoud beelden en animaties. Als business coach heb ik ervoor gezorgd dat deze video modules zo aangenaam en leuk mogelijk zijn.

Hoeveel ervaring heb je als ondernemer?

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het leiden, herstructureren en opzetten van bedrijven in diverse sectoren en landen. Ik ben een praktijkgerichte leider en coach, en ik communiceer direct.

Hoe lang duren de video modules?

Elke video module heeft een gemiddelde duur van ongeveer 15 minuten.

Wat zijn de kosten van een video module?

Wanneer je naar “kennis video’s” gaat om een pakket van 3 modules te kopen, zie je de prijs per pakket.

Ja zeker, ik bied ook online advies, ondersteuning en coaching via video-oproepen. Bovendien kun je een abonnement van 3 maanden nemen. Met dit abonnement kun je exclusief via een zakelijk WhatsApp-nummer met mij chatten. Je kunt me regelmatig vragen stellen, advies krijgen en mijn input krijgen. Dit is een uniek concept, omdat een ervaren business coach met 25 jaar brede ondernemerservaring normaal gesproken duizenden euro’s in rekening brengt voor slechts een paar gesprekken.

Kan ik je alles vragen en heb je kennis over alle aspecten van ondernemerschap?

Natuurlijk mag je me alles vragen en ik heb veel kennis op dit gebied. Maar zelfs ik ben niet alwetend. Ik zal altijd eerlijk zijn over wat ik wel en niet weet. Gelukkig heb ik een geweldig team van ervaren specialisten om me heen, met wie ik al jaren samenwerk en die veel voor me hebben gedaan. Ik ben zeer praktisch ingesteld en heb op verschillende niveaus in verschillende sectoren hard gewerkt, waarbij ik zowel direct als indirect leiding heb gegeven aan grote groepen medewerkers. Van vrachtwagen- en heftruckchauffeur tot commercieel en algemeen directeur. Ik ben dus goed op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en heb ook leiding gegeven tijdens directievergaderingen.

Ben je altijd succesvol geweest in het leiden van organisaties en je eigen bedrijven?

Vanaf het moment dat ik in dienst trad, heb ik altijd mijn uiterste best gedaan en was ik zeer succesvol in al mijn functies. Ik heb bedrijven die op het randje van faillissement stonden weer winstgevend en gezond gemaakt. Toen ik mijn eigen bedrijf startte, heb ik ook een keer een faillissement meegemaakt. Hier heb ik veel van geleerd en dit heeft me geholpen om het daarna beter te doen! Jij kunt hier ook veel profijt van hebben. Op dit moment leid ik vanuit Nederland nog steeds met succes mijn eigen uitzendorganisatie, zij het op afstand.

Waarom zie je er niet uit als een traditionele zakenman met een mooi pak en stropdas?

Tot vier jaar geleden droeg ik inderdaad pakken, zelfs driedelige pakken met mooie stropdassen. Maar op een gegeven moment besloot ik dat ik me niet langer hoefde te bewijzen en werd ik gewoon moe van het dragen van pakken. Ik ben liever gewoon mezelf en ik merk dat mensen in mijn omgeving dat juist waarderen. Het heeft geen invloed gehad op mijn prestaties in het bedrijfsleven. Ik hou er ook van om soms een beetje tegendraads en anders te zijn. Mensen onthouden me in ieder geval altijd goed. Een krant noemde me zelfs “de markante mens”. Ik moest er eigenlijk wel om lachen!

Waarom staat er een Lamborghini op de foto’s?

Mijn grote passie is snelle auto’s en autosport. Ik heb jarenlang in een Lamborghini gereden en ben nog steeds een grote fan. Helaas zijn de snelheidslimieten in Dubai erg beperkt, dus de auto komt niet echt tot zijn recht hier! Ik heb zelfs het stuurwiel van mijn eerste Lamborghini op mijn arm laten tatoeëren. Daarnaast wil ik laten zien dat je met een goed georganiseerd bedrijf binnen een jaar zo’n auto kunt rijden! Het is mij gelukt en het kan jou ook lukken. Ik wil alleen maar benadrukken dat er veel mogelijk is in het ondernemerschap en dat het snel kan gaan.

Als ik een bedrijf wil starten, kun je mij dan adviseren wat er allemaal moet gebeuren?

Als je een bedrijf wilt starten, kan ik je zeker adviseren over alles wat er moet gebeuren. Ik werk samen met een vast team van experts die deskundig zijn op verschillende gebieden. We kunnen je op veel manieren helpen en tegen eerlijke en redelijke kosten. We werken allemaal op een praktische manier en behandelen iedereen op een persoonlijke manier. Je bent geen nummer voor ons en we zullen ons uiterste best doen om alles snel en goed voor je te regelen. Ik ben je belangrijkste aanspreekpunt, Marc! Boek eerst een gratis intro business coaching consult en we bespreken wat je plan is en hoe ik je kan helpen.

Hoe kan ik contact met je opnemen?

Hoewel ik het nooit te druk heb, omdat dat concept niet bestaat in mijn wereld en visie, kan ik niet altijd direct reageren. Daarom geef ik er de voorkeur aan dat je me een bericht stuurt via de contact pagina. Je mag me ook een Whatsapp sturen. Ik reageer zelf en altijd snel! Hoewel het misschien niet meteen persoonlijk is, laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op, indien gewenst. Laat me weten waar je advies, hulp of coaching voor nodig hebt.

Consulting Business